Paavo Kuronen

Uusi Maailmanjärjestys on täällä osa 1

Turkki aloitti lauantaina Aleppon pommittamisen, sunnuntaina raportit kertoivat maajoukkojen siirtyneen Syyrian alueelle. Turkin aloittamista pommituksista uutisoivat brittilehti Independent ja yhdysvaltalainen kriittinen talouslehti Zerohedge. 

 

Turkin virallisen tiedotteen mukaan kyse on "itsepuolustuksesta" kurdeja vastaan. Väite on kuitenkin tilannetta seuranneille hyvin kyseenalainen. Turkin hyökkäys tulee odotettuna vastavetona Venäjän, Iranin, Hizbollahin ja Bashar Al-Assadin hallinnon liittouman yritykselle vapauttaa Aleppo sunniekstremistien hallinnasta. Vaikutti jo siltä, että sisällissodan loppu olisi lähellä, kun Syyrian laillinen hallinto meinasi saada liittolaistensa tuella Aleppon hallintaansa. Nyt Turkki ja Saudi-Arabia ovat päättäneet aloittaa sotatoimet tämän, ja Iranista ja Libanoniin jatkuvan shiia-sillan muodostumisen estämiseksi.

 

 

Sisällissodan aloittamisessa, rahoittamisessa ja aseistamisessa Yhdysvaltojen ja Israelin mukana olleet Saudi-Arabia ja Turkki ovat jo useampaan otteeseen uhanneet lähettää joukkonsa Syyriaan, ja nyt uhkaus on toteutettu. Saudi-Arabian hävittäjät ovat saapuneet Turkin Incirlikin tukikohtaan, ja maat ovat perustaneet yhteisen operaatiohuoneen Syyrian operaatioita varten.

 

Mitä Suomen media uutisoi, samalla kun kenties historian tärkein uutinen tulee julki? Kirkuvatko otsikot: ”Turkki aloitti kolmannen maailmansodan!”? Ei, ei meille tyhmille suomalaisille tarvitse kertoa tällaisista asioista. Nämä uutiset olivat paljon tärkeämmät:

 

YLE:

Venäläisten maakaupat uhkien joukossa – Turvallisuuskomitea listasi hybridisodan ilmiöitä


 

Uusi Suomi:

Venäjän varoitus kylmästä sodasta puhuttaa - Tutkija: ”Itsetuhoinen syöksykierre”


 

Helsingin Sanomat:

Obama vaati puhelinkeskustelussa Putinia hillitsemään ilmaiskuja Syyriassa

 

Tämä kaikki tapahtuu samalla, kun Yhdysvaltain hävittäjät ovat tulleet Suomeen harjoittelemaan ja maailmantalous on romahtamassa.

 

Tässä kaikessa ei sinänsä ole mitään uutta, suomalaisia on aivopesty ja pidetty maailmanhistorian kannalta olennaisten tapahtumien suhteen pimennossa  jo useita vuosikymmeniä. Monet ihmiset ovat alkaneet kyseenalaistamaan virallista narratiivia, mutta enemmistö vaikuttaa edelleen uskovan suureen petokseen. Rakkaat kanssakansalaiset, teitä on kusetettu ja raakasti, ja siksi olemme nyt kaikki suunnattomassa vaarassa.

 

Olen itse ollut tietoinen maailmanlaajuisen, järkyttävän ja vaarallisen salaliiton olemassaolosta jo useita vuosia, mutta olen keskittynyt tähän asti sen hitaaseen ja rauhalliseen tutkimiseen, sekä ratkaisujen keksimiseen ongelmiin. Nyt ei kuitenkaan ole enää aikaa hukattavaksi, vaan ihmisiä on varoitettava niin nopeasti kuin mahdollista.

 

Tulen tässä kirjoitussarjassa paljastamaan Uuden Maailmanjärjestyksen monituhatvuotisen historian, ja tällä hetkellä globaalia vallankaappausta suorittavan salaliiton toimintaperiaatteet ja olemuksen yksityiskohtaisesti. Koko sarjan luettuasi tulet ymmärtämään, mitä maailmalla tapahtuu ja miksi.

 

Jos olet jo hereillä, ja ymmärrät mistä puhun, tajua, että sinullakin on vastuu ja velvollisuus varoittaa ihmisiä. Jos näkisit unissakävelijän kävelemässä jyrkänteen yli, etkö huutaisi niin kovaa, kuin jaksat hänen herättämisekseen? Katastrofi voidaan vielä välttää, jos tarpeeksi monet ihmiset havahtuvat ja katsovat ympäröivää maailmaansa, ja tajuavat heidän yläpuolellaan, kaikkien nähtävissä, mutta silti nukkuvilta massoilta piilossa väijyvän pahantahtoisen kontrollijärjestelmän olemassaolon. Lopulta vain sananvapauden aktiivinen käyttäminen ja totuus voi vapauttaa.

 

"Niin kauan kuin ihmiset eivät välitä käyttää vapauttaan, ne jotka haluavat tyrannisoida, tulevat tekemään niin; sillä tyrannit ovat aktiivisia ja kiihkeitä, ja omistavat itsensä mille tahansa määrälle jumalia, olivat ne sitten uskonnollisia tai muita, kahlitakseen nukkuvat ihmiset." -Voltaire

 

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-14/road-world-war-iii-turkey-shell...

Auta minua varoittamaan ihmisiä jakamalla tämä kirjoitus sosiaalisessa mediassa.

 

MUOKKAUS:

Kannattaa olla tarkkana, mitä lukee ja kirjoittaa. Tämän kirjoituksen kommenteissa paljastui tärkeitä virheitä kirjoituksessa. Laitan tähän Hannu Monosen kommentin ja oman vastaukseni siihen.

 

 

"Turkki aloitti lauantaina Aleppon pommittamisen, sunnuntaina raportit kertoivat maajoukkojen siirtyneen Syyrian alueelle. Turkin aloittamista pommituksista uutisoivat brittilehti Independent ja yhdysvaltalainen kriittinen talouslehti Zerohedge."

Aikamoinen propaganda- ja disinformaatiopläjäys, päivän ennätys etten sanoisi. .

Olisiko kirjoittajalla antaa linkki siihen Independentin uutiseen, jossa kerrotaan Turkin pommittaneen Aleppoa? En itse sitä onnistunut löytämään yrityksistäni huolimatta.

"Yhdysvaltalainen kriittinen talouslehti Zerohedge" taas näkyy olevan Venäjän propagandasivusto.

Englanniksi "shelling" tarkoittaa tykistötulta, jota ei myöskään suomeksi nimitetä "pommittamiseksi". Pitääpä olla Turkilla kauas kantavaa tykistöä, jos se omalta alueeltaan pystyy tulittamaan 50 km päässä lähimmältä rajalta olevaa Aleppoa.

Jos Turkin ilmavoimat alkaisi operoida Aleppoa vastaan, kyseessä olisi maailmanluokan sensaatiouutinen; toistaiseksi en ole sellaista kuullut mistään vakavasti otettavasta uutislähteestä.

Reutersin uutinen viittaa Venäjän ilmaiskuihin pommeineen ja ohjuksineen. 

 (olin aiemmin linkannut toiselle kommentoijalle seuraavan uutisen todisteena Turkin hyökkäyksestä: http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-missiles-idUSKCN0VO12Y)

"Residents in both towns blamed Russian strikes, saying the planes deployed were more numerous and the munitions more powerful than the Syrian military typically used."

 

Oma vastaukseni tähän:

Hyviä huomioita ja seison korjattuna, pahoittelen näiltä osin. Omaa huolimattomuuttani ja tietämättömyyttäni en tajunnut erotella pommitta ja tykistötulta, räjähtäväthän ne tykinkuulatkin.

Tosiaan tämä oli se Independentin uutinen:

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-eas...

Reutersin artikkeli oli vielä nolompi moka, tunnustan, että en lukenut artikkelia loppuun, luin vain, että "Turkin rajalla kuollut näin ja näin monta", juuri sen jälkeen, kun olin tästä Turkin aloittamasta tykistötulesta saanut tiedon.

Elin todella kiihkeästi tunteella mukana näissä tilanteissa, koska tässä on joka tapauksessa edelleen kiihkeä tilanne käynnissä. Turkin aggressiot niin kurdeja, kuin aikaisemmin Venäjääkin kohtaan ovat olleet mielestäni vaarallisia ja tuomittavia. Suomen media ei kerro totuutta ISIStä tukevasta diktaattori Erdoganista, vaan vääristelee tapahtumia ja levittää vaarallista Venäjää demonisoivaa propagandaa.

Nyt Turkki ja Saudi-Arabia ovat onneksi taas vetäytymässä retoriikassaan:

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-eas...

Onko sinulla muuten mitään todisteita väitteellesi, että Zerohedge olisi Venäjän propagandasivusto? Sivustoa useamman vuoden seuranneena tiedän, että useimmat kirjoitukset ovat yhdysvaltalaisilta libertaareilta, keskuspankki FEDiin kriittisesti suhtautuvilta sijoittajilta ja rahastonhoitajilta, talousbloggareilta, sekä muilta globaalin blogosfäärin itsenäisiltä kirjoittajilta. Sivuston ylläpitäjät ovat oman kertomansa mukaan entisiä meklareita ym. Wall Streetin työntekijöitä, jotka kirjoittavat nimimerkillä "Tyler Durden" suojellakseen henkilöllisyyttään.

Joka tapauksessa oli hyvä, että paljastit virheeni. Muokkaan tekstiä ja laitan nämä viestit kaikkien nähtäville, sillä tarkoitukseni ei ole todellakaan johtaa ihmisiä harhaan.

 

Tämä ei kuitenkaan muuta Turkin aggressiota Syyrian puolelle. Ilmeisesti Turkki ja Saudi-Arabia vain kokeilivat kepillä jäätä, mutta tilanne on edelleen tulenarka ja kehittyy kokoajan.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Paavo Kuronen!

Mauno Koiviston muistelmakirjassa HISTORIAN TEKIJÄT- Kaksi kautta II, Kirjayhtymä Oy Helsinki, WSOY Juva, 1995, on erikoista jo kirjan nimi.

Koivisto on siis ollut yksi maailman historian tekijöistä.

Tämä käy ilmi myös kirjan paperisen suojakannen tekstistä, mm:

"Presidentti Koivisto kertoo yksityiskohtaisesti suhteistaan suurvaltojen johtajiin, käydyistä keskusteluista, neuvotteluista ja kokouksista."

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Seuraavaksi tieto Koiviston kirjan sisällysluettelosta:

>strong>Luku IV: UUSI MAAILMAN JÄRJESTYS ........... 333

Irak hyökkää Kuwaitiin ........... 335
Helsingin huippukokous ........... 345
Saksan yhdistyminen ja sen seuraukset ... 357
-Saksat yhteen ................ 357
-Rauhansopimuksen ja YYA:n uudet tulkinnat .. 359
Neuvostoliiton-kaupan rakenteet muuttuvat .. 367
-Kaupan vaikeudet kasautuvat ....... 367
-Talousuudistuksen heijastukset kauppaamme .. 369
-Clearing-kaupan viime vaiheet ..... 370
-Neuvostoliiton kauppamme clearingin loputtua .. 373

Kursivilla olevat asiat ovat sisällysluettelossakin kursiivilla.
Asiat joiden eteen lisäsin - -merkin, ovat alakohtia

Uudesta maailmanjärjestyksestä Koivisto siis kirjoittaa sivuilla 333 - 375.

Koivisto toi UMJ:n (uuden maailmanjärjestyksen) Suomeen.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Tietoa Koiviston kirjan tekstistä...

Koivisto kertoo sivulla 102 tavanneensa George Bushin 26.9.1983.

(George Bush oli toiminut CIA:n päällikkönä ennen valintaansa varapresidentiksi.)

Seuraavalla sivulla (103) Koivisto kertoo seuraavana päivänä lounastaneensa presidentti Ronald Reaganin kanssa.

LUKIJALLE -kirjoituksessaan sivulla 10 Koivisto kirjoittaa:

"Uuden maailmanjärjestyksen synnyssä näytteli suurta myös osaa Ronald Reagan, joka ..."

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola Vastaus kommenttiin #3

Edelleen tietoa Koiviston kirjasta

Sitaatti sivulta 16 Koiviston kirjan luvusta LÄHTÖKOHTANI, joka on otsikoitu: "Suhteistani Neuvostoliittoon":

"Oli täysi syy epäillä, että puolueesta (sosialidemokraateista, kirj. huom.) eronnut poliittinen ryhmittymä sai rahoitusta idästä ja SAK:sta irtaantunut ammattiyhdistyssiipi sai rahoitusta lännestä. Omakohtaisesti voin todeta, että rahan tulolännestä SAJ:lle oli tosiasia."

--

Kommentti:
SAJ toimi CIA:lta tulleen rahan pesujärjestönä.

CIA tietenkin edellytti SDP:ltä vastapalveluksia.

Demareiden saama CIA-tuki alkoi II maailmasodan loppuvaiheissa kapinakenraali Oskari Tokoin avulla.
http://www.telvis.fi/sarjaopas/sarjat/3051/dokumen...

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola Vastaus kommenttiin #4

Mikko Majander kirjoitti kirjan
Demokratiaa dollareilla. Sdp ja puoluerahoitus pulataloudessa 1945-1954.
Otava 2007

Seuraavaksi lainausta Hesarin kirja-arvostelusta_

Tähän asti on jouduttu arvailemaan, miten paljon ja millä tavalla Yhdysvallat ja muut länsivallat avustivat demareita sodan jälkeen, kun sosiaalidemokraatit ja kommunistit ottelivat työväenliikkeen herruudesta.

Majander pystyy uskottavan tuntuisesti todistelemaan, että Yhdysvalloista ja muualta lännestä tullut tuki oli todella suurta ja merkittävää. Jopa valtaosa Sdp:n toimintamenoista katettiin läntisillä avustusrahoilla.

Kirjassa käydään juurta jaksain läpi, millaisia reittejä rahaa tuli. Heti sodan jälkeen hätäapua tuli Ruotsin ja Norjan puolueilta ja amerikansuomalaisen työväenveteraanin Oskari Tokoin aloitteesta tukea alkoi pian virrata myös Yhdysvalloista.

Kirja-arvostelun osoite
http://www.hs.fi/arviot/kirja/a1353067178341

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Liittyykö 90-luvun lama ja suomalaisten pankkien pääomittaminen yhteen?

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola Vastaus kommenttiin #8

#8
Kyllä.

Iiro Viinanen kertoo kirjassa Vaaran vuodet, että keskuspankkirahoitus olisi ollut vaihtoehto valtion kassakriisissä 1992. Mikään laki ei sitä olisi estänyt.

Valtio ei saanut EY-säädännönvastaisesti tukea pankkeja. Tästä syystä perustettiin EY-kilpailusäädöstön vastainen Valtion vakuusrahasto. Siihen tulleet rahat (runsaat 20 mrd mk) lainattiin ulkomailta ja siirrettiin oikeisiin osoitteisiin eli pankeille siten kuin oli suunnitetu sekä merkittiin kirjanpitorikoksella jälkikäteen Suomen Pankin sarakkeeseen "Valtion vakuusrahasto".
Suomen Pankin kirjanpidolla pankkien tukeminen saatiin näyttämään lailliselta.

Komissio katsoi läpi sormien, koska Suomi saatiin velkaantumaan.

Valtion vakuusrahaston asiakirjat on määrätty sadaksi (100) vuodeksi salaisiksi.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola Vastaus kommenttiin #10

Suomen Työväen Säästöpankin ei käynyt niin kuin on uskoteltu, nimittäin demarit sanelivat v 1993 tehtyyb Vakuusrahastolain muutokseen ehdon, jolla STS:stä tuli KOPin suurin omistaja.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Helsingin huippukokous ........... 345

Koivisto kertoo kirjansa sivulla 346, että Georg Bush (vanhempi) saapui Suomeen (huippukokous Michail Gorbatshovin ja Mauno Koiviston kanssa) 8.9.1990.

Sivulla 349 Koivisto kertoo, että Gorbatshov tuli Suomeen samana iltana.

Gorbatshov puhui kahdesta kilpailevasta uudistussuunnitelmasta, pääministeri Ryzhkovin ajamasta varovaisemmasta ja Stanislav Shatalinin nimellä kulkeneemmasta radikaalimmasta ohjelmasta.

Gorba pyysi Koivistoa toimittamaan Bushille sanan, että he olisivat varsin tuntuvan taloudellisen avun tarpeessa.
Koivisto puolestaan vastasi (s. 350):
"Kerroin, että olin jo vuoden alussa kirjoittanut Bushille kirjeen, jossa olin esittänyt Neuvostoliiton tukemista yli sen mitä Neuvostoliitto pyytäisi."

Seuraava on sivulta 351:

"Hän kysyi, mitä mieltä olin heidän talousuudistuksestaan. Ensin mielessäni vähän mietin, mitä olisi soveliasta sanoa, mutta sitten päätin, että vastaan avoimesti käsitykseni mukaan:
"Meillä on ollut noin kahden vuoden ajan työryhmä, johon ovat kutsustani osallistuneetparhaat asiantuntijamme, jotka tuntevat sosialismia ja seuraavat Neuvostoliiton kehitystä. Kesällä meillä oli yhtienen neuvonpito, jossa tarkastelimme Neuvostoliiton kehitystä niiden ohjelmien valossa, jotka meillä tuolloin oli tiedossa. Lyhyesti johtopäätös oli se, että se mikä oli taloudellisesti välttämätöntä, ei poliittisesti ole mahdollista."

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola Vastaus kommenttiin #13

Sivulta 354:

"Huippukokous pidettiin seuraavana päivänä Linnassa. Oli sovittu, että ottaisin Linnassa vastaan ensin Bushin ja sitten, noin viiden minuutin kuluttua Gorbatshovin. Pyysin kuitenkin järjestämään niin, että Bush tulisi vähän aikaisemmin ja että Gorbatshovin tuloa vähän viivyteltäisiin.

Siinä välissä kerroin Bushille Gorbatshovin avunpyynnön. Kun Bush kysyi, mitä olimme keskustelleet Persianlahden tilanteesta, sanoin että siitä emme olleet paljoa puhuneet, enkä uskonut hänellä tulevan tässä asiassa vaikeuksia Gorbatshovin kanssa. Sanoin Bushille, että kun Gorbatshov kysyi minulta heidän talousuudistuksestansa, niin suosittelin lähinnä Shatalinin edustamaa linjaa. Bush haki kynää esille ja kysyi, että mikä se nimi oli. Hän tiedusteli, mitä Shatalinin ohjelma tarkoitti. Sanoin, että minusta siinä oli välttämättömimmät ainesosat ja luonnehdin ne tiiviisti.

Halusin vielä varmistaa, että asia tuli kirjatuksi niin kuin sen oman käsitykseni mukaan sanoin. Sanelin Bushin kanssa käymästäni keskustelusta muistion, jonka Kalela välitti edelleen Yhdysvaltain Moskovan-lähettiläälle Matlockille, joka oli myös Linnassa, amerikkalaisten toimistossa.

Tarjosin vieraille Linnassa lounaan. Lounaspuheeni pidin englanniksi ja venäjäksi. Sanoin:
"Olemme tienristeyksessä. Maailma on viime vuosina kokenut suuria muutoksia, eikä vähiten Euroopassa. Persianlahden kriisi on saanut aikaan uudenlaisen yhteistyön suurvaltojen välillä. Miljoonien ihmisten toiveet ja rukoukset seuraavat teidän askeleitanne ja tekojanne."

Bush oli ilmeisesti tapaamisen aloitteentekijä. Hän tarvitsi yhteistä tapaamista ja yhteisiä kannanottoja myös voittaakseen aikaa sille, että Irakin vastaiset pakotteet alkaisivat toimia ja että niihin uskottaisiin. Muussa tapauksessa olisi ollut malttamattomuutta lähteä hakemaan nopeaa sotilaallista ratkaisua. Tämän tavoitteen Helsingin tapaaminen täytti."

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

"Olen itse ollut tietoinen maailmanlaajuisen, järkyttävän ja vaarallisen salaliiton olemassaolosta jo useita vuosia, mutta olen keskittynyt tähän asti sen hitaaseen ja rauhalliseen tutkimiseen, sekä ratkaisujen keksimiseen ongelmiin. Nyt ei kuitenkaan ole enää aikaa hukattavaksi, vaan ihmisiä on varoitettava niin nopeasti kuin mahdollista."

No mutta, hyvä ihminen jo vuosia tiennyt. Miksi et ole tätä jo ilmoittanut muillekin. Varoita kuitenkin hyvin nopeasti.

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

ISIS:n johtajat ovat etnisiä turkkilaisia ja olivat sidoksissa jo Saddamin Baath sunnihallitukseen. Turkki osti Irakin embargon aikana salaa öljyä Saddamilta. Saddam halusi murtaa petrodollarin systeemiä joka johti Irakin laittomaan invaasioon 2003. AQ ja AQI (ISIS:n "edeltäjät") saivat jatkuvasti tukea Saudi-Arabialta, mutta ISIS:n johto irtaantui Al-Qeadasta erimielisyyden takia ja Syyrian siirtyi oma osasto (Al-Nustra). Turkkin perisdentin poika omistaa osittain öljyyhtiön, joka ostaa suoraan ISIS:lta halpaa öljyä ja myy sitten eteenpäin. Tämä on todellinen syy miksi komissio myöntää "avustuksia" Turkille pakolaiskriisin "hoitamiseen".

Euroopassa tehdään kansallinen devalvaatio. Koska kaikissa maissa on yhteinen valuutta halutaan devalvaatio tehdä laittoman migraation kautta. Lähi-Idässä (Turkki, Jordania) on kymmenille tuhansille pakolaisille leirejä jotka ovat tyhjiä. Ja Suomi vasta nyt teki esityksen humanitäärin suojelutarven kumoamiselle. Ulkomaalaislain mukaan edelleen sotarikollinen saa tilapäinen (vuoden) oleskelulupa. Siis miettikää jos sotarikollinenkin jää maahaan nii ketkä muita ssavat jäädä.

Lukekaa ISIS:n toiminnasta ja sidoksissa koko soppaan tässä:

https://sibilpolitical.wordpress.com/2016/01/22/aa...

Käyttäjän MattiKarvonen kuva
Matti Karvonen

Suomennat väärin termin New World Order. Se ei ole uusi maailmanjärjestys vaan ennemminkin "Uuden maailman veljeskunta" tahi sellainen.

Pohjoisameriikasta käytettiin nimeä New World aikoinaan. Onko tämä järjestö sitten (perustaja)jäseniltään sama kuin paljon parjattu (syystäkin?) Bostonissa (1700?) perusttu vapaamuurariloossi? Mene ja tiedä...

Kapitalistis-imperialistinen klikki kumminkkin tällä hetkellä meuhkaa military-industrial-complex:n kanssa varsin vakavavissa mittakaavoissa. Missä luonnonvaroja, siellä sotakoneet tai "vapaakauppa"sopimukset niitä ryöväämässä.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Ja Blackwater ja muut palkkatappajajoukot myös, joita Usan hallinto käyttää likaisten töiden tekemiseen.

Antti Jokela

"Mitä Suomen media uutisoi, samalla kun kenties historian tärkein uutinen tulee julki? Kirkuvatko otsikot: ”Turkki aloitti kolmannen maailmansodan!”? Ei, ei meille tyhmille suomalaisille tarvitse kertoa tällaisista asioista."

Ehkä media kertoo asiasta sitten, kun tieto on vahvistettu - aivan kuten faktapohjaisessa journalismissa on tapana. Mainitsemasi lähteet kertovat vain Syyrian hallituksen väitteestä, eivät varmasta tiedosta. Syyrian hallitus sanoo yhtä ja Turkin hallitus toista.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-35576458

Paavo Kuronen

http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-s...

Tieto on kyllä ihan hyvin vahvistettu lukuisissa medioissa, mm. Reuters, mutta Suomessa ei uutisoida, koska kansa halutaan pitää pimennossa. Tässä tapahtumien kehittymistä maanantailta.

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-15/turkey-vo...

Näiden maiden johtajat antavat kokoajan lausuntoja medialle, niistä pitäisi uutisoida. Vähintään pitäisi uutisoida siitä, että meillä on kahta tietoa asiasta, jos näin on. Tämä on tällä hetkellä tärkein uutistarina, tällaisen seuraamista varten media on olemassa, mutta meidän mediamme tehtävä on ajaa tiettyä Venäjä-vastaista agendaa.

Käyttäjän PenttiHotti kuva
Pentti Hotti

Jokainen joka hiemankin seuraa maailmanpolitiikkaa ja seuraa tapahtumia hieman laajemmin kuin kotikonnuilla "läpät" silmillä ymmärtää se mihin suuntaan ollaan menossa maailmassa. Toivo rauhallisesta rinnakkaiselosta on häipynyt ja tilalle on tullut suurvaltojen omien intressien turvaaminen. Nyt ollaan asemoimassa aseita ja joukkoja omien lähtökohtien pohjalta. Tämän on saanut aikaan tiedossa oleva "romahdus", joka on tulossa vuoden sisällä. Maailma on käyttänyt olemassa olevat rahavaransa ns, loppuun, kaikki ovat velkaa kaikille ja vähän enemmänkin.
Ihmispopulaatio on kansavanut liian suureksi ja kansainvaellukset on alkaneet. Niiden pysäyttäminen vaatisi isoja uhrauksia teollisuusmailta, mutta siihen ei ole halukkuutta kenelläkään. Populaatio kasvaa joka ikinen vuosi n, 80 miljoonalla ihmisellä. Kymmenessä vuodessa meitä on 1,5 miljardia enemmän kuin nyt. Maapallon sietokyky on ylitetty jo nyt, sen ilmasto ja luonto ei kestä tätä menoa kauaakaan.
Kun olot huononevat tarpeeksi on edessä hyvin suuria sisäisiä kansan-nousuja ja levottomuuksia. Ihmisten maailma on menossa loppuaan kohti.

Paavo Kuronen

Kiitos kaikille kommentoijille, erityisesti Jorma Jaakolalle tärkeistä paljastuksista. En voi käsittää, miten SDP:n äänestäjät eivät näe puolueen tekopyhyyttä. Ensin Koivisto, CIA:n ja pankkien agentti rikkoi räikeästi perustuslakia, Martti Ahtisaari puolestaan kuului 400 000 metsänomistajaa huijanneen kartelliyhtiö UPM Kymmenen hallitukseen ja toimi Naton viestinviejänä ja uhkailijana Kosovossa, siitä sai Nobelin palkinnoksi ja nyt ajaa Suomea Natoon kaikissa lehdissä. Paavo Lipponen kovan linjan oikeistolainen, ajoi Suomea "Euroopan ytimiiin", lopulta myös perustuslain vastaisesti. Jutta Urpilainen globalisti-eliitin Bilderberg-kävijä, ryösti suomalaisten rahat ja siirsi eurooppalaisille pankeille. Tarja Halosen kytkökset Itä-Saksaan jne..

Nämä ihmiset ovat sairaita ja kylmiä globalisti-valehtelijoita, jotka pitävät yllä jonkinlaista käsittämätöntä kulissia "työväenpuolueena" ja hyvinvointivaltion puolustajina. Ja tämä sama puolue keikkuu taas galluppien kärjessä. Absurdia.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos kiittämisesta Paavo Kuronen!

Valtiopäivien avajaisissa helmikuussa 1994 Koivisto sanoi jotenkin näin, että hän aloitti Suomen valtiosäännön uudistamisen tullessaan presidentiksi ja tämä onkin tapahtunut.

Koivisto uudisti valtiosääntöä siten, että kyseisellä silmänkääntötempulla näyttäisi, että perustuslainvastaiset toimet näyttäisivät tulleet hoidetuksia perustuslainmukaisesti.

Yksi oikaisu:

Paavo Lipponen ei ajanut Suomea perustuslainvastaisesti, vaan suoritti ne tulevaisuuden ongelmat loppuun, joita Koivisto siirsi tulevaisuuden hoidettaviksi.

Koivisto oli tehnyt EMU-/euro-päätöksensä jo 20.12.1991 antaessaan huijaustehtävän pääministeri Ahon hoidettavaksi ja Koivisto katselisi sivusta.

Suurena ongelmana oli se, miten Suomen markka poistettaisiin Hallitusmuodon 72 §:stä, sillä tarvittavaa 5/6 kiireellisyysenemmistöä ei eduskunnasta löytyisi.
Tästä syystä ongelma jäi tulevaisuuden ongelmaksi eli Lipposen tehtäväksi.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Eikös Lipponen vaatinut asiantuntijoita liioittelemaan euron etuja? Hän tilasi sellaisen raportin kuin halusi.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Paavo:

"Ensin Koivisto, CIA:n ja pankkien agentti..."

Oletettavaa on, että Koivisto oli kaksoisagentti- CIA:n agentti, joka soluttautui KGB:n ystäväksi. Näin oli helppo toimia CIA:n ja Wall Streetin miljardööripankkiireiden hyväksi.

Mainittakoon, että demariveljet kokosivat kirjan "Mauno Koivisto - Tasavallan presidentti", kun Koivistosta tuli presidentti.

Kirjassa demariveljet kirjoittavat, että

1. Koivisto opiskeli Venäjää Turussa Työväenopistossa. Ja oppilasmäärän laskettua -piirin loputtua - Koivisto otti yksityistunteja.
(Mitähän varten? Selittääkö seuraava tieto?)

2. Koivisto oli kiinnostunut Neuvostoliiton pankkimaailmasta.

Edellisiin liittyen:
Toimittajat ihmettelivät, miten presidentti Koivisto Neuvostoliiton suhteen toimii, koska hänellä, kuten ei muillakaan demareilla ollut lämpimiä suhteita NL:ään.
Tähän Koivisto oli tokaissut: -Olenha mnää siäl kaks kertta vuades käyny Suame Panki pääjohtajaominaisuudes.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

# 22
Mahdollisesti liittyen CIA:han/pankkimaailmaan/UMJ:hin?!

Koiviston kirjassa "Historiantekijät" on mielenkiintoista tekstiä otsikon "Viimeinen matka" alla. Koivisto oli käynyt viimeisellä matkalla Washingtonissa ja puhunut siellä Venäjästä, joten seuraava suora sitaatti, joka päättää luvun "Venäjän syksy 1993", liittyy todennäköisimmin juuri Venäjään:

" * * *

Suomen Pankki järjesti syksyllä 1994 seminaarin, johon Kansainvälisen valuuttarahaston toimitusjohtaja Michel Camdessus osallistui. Seminaarin jälkeen järjestetyssä cocktailtilaisuudessa hän leikin varjolla sanoi, että Valuuttarahasto oli tehnyt juuri niin kuin minä olin esittänyt. Minä nauroin muiden mukana ja ajattelin, että hyvä juttu. Sitä paitsi tosi."

Kysymys pankkimiehestä Koivisto:

Mitä Koivisto oli Venäjän suhteen IMF:lle esittänyt?

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

"Turkki aloitti lauantaina Aleppon pommittamisen, sunnuntaina raportit kertoivat maajoukkojen siirtyneen Syyrian alueelle. Turkin aloittamista pommituksista uutisoivat brittilehti Independent ja yhdysvaltalainen kriittinen talouslehti Zerohedge."

Aikamoinen propaganda- ja disinformaatiopläjäys, päivän ennätys etten sanoisi. .

Olisiko kirjoittajalla antaa linkki siihen Independentin uutiseen, jossa kerrotaan Turkin pommittaneen Aleppoa? En itse sitä onnistunut löytämään yrityksistäni huolimatta.

"Yhdysvaltalainen kriittinen talouslehti Zerohedge" taas näkyy olevan Venäjän propagandasivusto.

Englanniksi "shelling" tarkoittaa tykistötulta, jota ei myöskään suomeksi nimitetä "pommittamiseksi". Pitääpä olla Turkilla kauas kantavaa tykistöä, jos se omalta alueeltaan pystyy tulittamaan 50 km päässä lähimmältä rajalta olevaa Aleppoa.

Jos Turkin ilmavoimat alkaisi operoida Aleppoa vastaan, kyseessä olisi maailmanluokan sensaatiouutinen; toistaiseksi en ole sellaista kuullut mistään vakavasti otettavasta uutislähteestä.

Reutersin uutinen viittaa Venäjän ilmaiskuihin pommeineen ja ohjuksineen.

"Residents in both towns blamed Russian strikes, saying the planes deployed were more numerous and the munitions more powerful than the Syrian military typically used."

Paavo Kuronen

Hyviä huomioita ja seison korjattuna. Omaa huolimattomuuttani ja tietämättömyyttäni en tajunnut erotella pommitta ja tykistötulta, räjähtäväthän ne tykinkuulatkin.

Tosiaan tämä oli se Independentin uutinen:

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-eas...

Reutersin artikkeli oli vielä nolompi moka, tunnustan, että en lukenut artikkelia loppuun, luin vain, että "Turkin rajalla kuollut näin ja näin monta", juuri sen jälkeen, kun olin tästä Turkin aloittamasta tykistötulesta saanut tiedon.

Elin todella kiihkeästi tunteella mukana näissä tilanteissa, koska tässä on joka tapauksessa edelleen kiihkeä tilanne käynnissä. Turkin aggressiot niin kurdeja, kuin aikaisemmin Venäjääkin kohtaan ovat olleet mielestäni vaarallisia ja tuomittavia. Suomen media ei kerro totuutta ISIStä tukevasta diktaattori Erdoganista, vaan vääristelee tapahtumia ja levittää vaarallista Venäjää demonisoivaa propagandaa.

Nyt Turkki ja Saudi-Arabia ovat onneksi taas vetäytymässä retoriikassaan:

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-eas...

Onko sinulla muuten mitään todisteita väitteellesi, että Zerohedge olisi Venäjän propagandasivusto? Sivustoa useamman vuoden seuranneena tiedän, että useimmat kirjoitukset ovat yhdysvaltalaisilta libertaareilta, keskuspankki FEDiin kriittisesti suhtautuvilta sijoittajilta ja rahastonhoitajilta, talousbloggareilta, sekä muilta globaalin blogosfäärin itsenäisiltä kirjoittajilta. Sivuston ylläpitäjät ovat oman kertomansa mukaan entisiä meklareita ym. Wall Streetin työntekijöitä, jotka kirjoittavat nimimerkillä "Tyler Durden" suojellakseen henkilöllisyyttään.

Joka tapauksessa oli hyvä, että paljastit virheeni. Muokkaan tekstiä ja laitan nämä viestit kaikkien nähtäville, sillä tarkoitukseni ei ole todellakaan johtaa ihmisiä harhaan.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kiitos rehellisestä ja suoraselkäisestä vastauksesta!

Ilmahyökkäys on luonteeltaan paljon radikaalimpi sotatoimi kuin omalta valtioalueelta rajan yli tykistöllä tulittaminen (jota tapahtuu tämän tästä mm. Pohjois-Koreasta eteläisiä maanmiehiä vastaan, silloin tällöin Kashmirissa Intian ja Pakistanin joukkojen välillä ym. maailman levottomuuspesäkkeissä).

Todellakin, kyse on Turkin tykistötulesta omalla maalla olevista tuliasemista Syyriaan Aleppon maakunnan (Aleppo province) alueita, mutta ei Aleppon kaupunkia vastaan, jota vastaan taas Venäjän rynnäkkökoneet hyökkäävät Latakian tukikohdastaan käsin murhaavalla teholla pommein ja ohjuksin piittaamatta siviilien kärsimyksistä ja infrastruktuurin raunioitumisesta.

Zerohedgen alkuperästä esitän vain oletukseni nettisivusta saamani yksipuolisen vaikutelman pohjalta. Toki Yhdysvalloissakin, aivan kuten meillä Suomessakin, on omassa todellisuudessaan eläviä fanaattisia marginaaliryhmiä, joista jotkut kampanjoivat ristiretkellään Venäjän asialla. Osa saattaa olla hyvää englantia osaavia venäläisiä trolleja, osa ankarasti omaa maataan vihaavia ties mistä katkeroituneita anarkisteja ym. Miksi tahansa he itsensä esittelevätkin, se on kyllä syytä ottaa varustettuna hyppysellisellä suolaa. Pitäisi tietää perusteellisesti jotain Wall Streetista toimintaympäristönä kyetäkseen arvioimaan väitteiden todenperäisyyttä. Niin tai näin: äärilaitaa yksipuolisesti edustavat argumentit toisensa jälkeen ilman yritystäkään tasapainottaa niitä ovat varoitusmerkki.

Pidä varasi, ettet tahtomattasi leimaudu osaksi muualta johdettua disinformaatiokampanjaa! Mutta elämmehän kiinnostavia aikoja, eikä tunteita kuohuttavasta uutismateriaalista ole näinä päivinä pulaa.

Parhain terveisin
Hannu Mononen

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Missähän niitä Turkin maajoukkoja muuten oikeastaan on?

Toimituksen poiminnat