Paavo Kuronen

Uusi Maailmanjärjestys on täällä osa 3

  • 9 kuvaajaa USA:n taloustilanteesta
    9 kuvaajaa USA:n taloustilanteesta
  • Varastot vain kasvavat, mutta myynti ei vedä. Historian valossa romahdus on lähellä.
    Varastot vain kasvavat, mutta myynti ei vedä. Historian valossa romahdus on lähellä.
  • Poliitikot ja keskuspankit valehtelevat kaikkialla
    Poliitikot ja keskuspankit valehtelevat kaikkialla

Aloitetaan vilkaisemalla maailman talousjärjestelmän vointia. Sehän on tällä hetkellä totaalisessa syöksykierteessä. Kiinan vienti -11,2% vuodentakaisesta tammikuussa, tuonti -18,8%. Intian vienti -13,6%, Japanin -8%, Japanin tuonti -18%, Yhdysvalloissa vienti -7% joulukuussa, USAn tehdastilaukset laskeneet nyt 14 kuukautta putkeen, maailmankauppaa mittaava Baltic Dry Index alempana kuin koskaan, rekkatilaukset yhdysvalloissa tippuneet 48% vuoden takaisesta, rekkoja tekevä Daimler irtisanoi juuri 1250 työntekijää. Fracking-buumi ei kestänyt öljynhinnan laskua ja 67 öljy- ja kaasufirmaa on mennyt konkurssiin 2015. Irtisanomiset Yhdysvalloissa lisääntyivät 218 prosentilla tammikuussa, samalla kun jälleenmyyjät ovat ilmoittaneet sulkevansa liikkeitään hämmästyttävällä vauhdilla:

 

-Wal-Mart 269 liikettä, 154 Yhdysvalloissa

-K-Mart useita kymmeniä liikkeitä -J.C Penney 47 liikettä lisää, viime vuonna jo 40

-Macy's 36 liikettä, irtisanoo 2500

-The Gap sulkee 175 liikettä Pohjois-Amerikassa

-Aeropostale 84 liikettä

-Finish Line 150 liikettä tulevien vuosien aikana

-Sears sulkenut jo noin 600 liikettä, vielä aukiolevat tuottavat tappiota

 

Miksi tämä kaikki tapahtuu nyt? Miksi pörssit romahtavat? Miksi maailmankauppa on pysähtymässä? Miksi koko talous romahtaa?

 

Maailmantalous on verkottunut, yhteenliittynyt järjestelmä, joka koostuu valtavasta määrästä taloudellisia toimijoita, yksilöitä, yrityksiä, valtioita, pankkeja ja keskuspankkeja ja niin edelleen. On mielenkiintoista yrittää kuvitella se äärimmäinen kompleksius, koko järjestelmän monimutkaisuus kaikkine huippumoderneine teknologisine laitteineen. Miljardit ihmiset ostavat ja myyvät jotain jatkuvasti. Taloudellinen aktiviteetti ei koskaan pysähdy,maailma ei koskaan nuku. Mutta nyt seinä on tulossa vastaan.

 

Talous on kuin helikopteri. Se pysyy ilmassa kiertoliikkeen ansiosta. Nyt roottori, taloudellinen toiminta, etenkin maailmankauppa on hidastumassa nopealla vauhdilla. Pian lapojen liike pysähtyy ja sitten koko homma tipahtaa kuin kivi. Tämä on kuitenkin täysin eliitin suunnitelman mukaista.

 

Pian pankit tulevat hakemaan bail-outteja ja bail-inejä, poikkeustilalait julistetaan ja kansalaisilta viedään viimeisetkin oikeudet. Naton joukot on jo tuotu maahan pitämään dissidentit kurissa. Hyvin pelattu, Uusi Maailmanjärjestys, hyvin pelattu. Meillä on kuitenkin vielä aikaa toimia ja herätellä ihmisiä, tämä on vasta shakki, ei matti.

 

Globaali yhteiskunnallinen herääminen kiihtyy nyt kovalla vauhdilla, ja siksi Uudella Maailmanjärjestyksellä on kiire. Unkarissa rohkea Viktor Orban on ryhtynyt avoimesti vastustamaan Uutta Maailmanjärjestystä. Hän on laittanut rajat kiinni ja on normalisoimassa suhteita Venäjän kanssa.

 

Pian ihmiset myös muissa EU-maissa tajuavat, että globalistit ovat valehdelleet heille, ja että he ovat brutaalin taloudellisen sodankäynnin, sekä ihmismassoja pelinappuloina käyttävän hybridi-sodankäynnin alaisina. Tämän sodan ovat aloittaneet samat globalistien verkostot, jotka ovat aktiivisesti ajaneet Lähi-itää tähän hirvittävään kaaokseen jo vuosikymmenten ajan.

 

Tässä tilanteessa ainut keino selviytyä, kukoistaa, ja pysyä edes suhteellisen vapaana, on tulla jälleen itsenäiseksi ja suvereeniksi. Ihmiset ympäri Euroopan alkavat nyt tajuta tämän. Siksi globalistit liikkuvat äärimmäisen nopeasti ja tekevät todella rohkeita ja röyhkeitä liikkeitä. Heidän propagandansa on räikeää, mutta onneksi monet näkevät sen läpi.

 

Älkää vain erehtykö kuvittelemaan, että tämä globaali talouskriisi olisi jokin sattuma, tai typeryyden, tai epäpätevyyden seurausta. Meitä hallitsevat ja tätä systeemiä pyörittävät ihmiset eivät ole tyhmiä, he ovat äärimmäisen älykkäitä, he ovat äärimmäisen taitavia, ja kaikki on menossa heidän suunnitelmansa mukaisesti.

 

On oikeastaan aika ihmeellistä, miten täydellisesti meitä on huijattu. Meinaan sitä, että meille lainataan olematonta rahaa konkreettisella ja tuntuvalla korolla. Ja about joka kahdeksas vuosi talous romahdutetaan, ensin luomalla keinotekoinen talousbuumi halvalla velkarahalla ja sitten puhkaisemalla kupla. Ja tietysti nämä pankkiirit tekevät valtavia voittoja sisäpiiritietonsa avulla joka kerta. Mutta tärkeintä on kuitenkin saada lisää valtaa ja keskittää finanssijärjestelmän kontrolli pienelle porukalle. Tämä tapahtuu joka kerta, kun talous romahtaa: hallitsijat runnovat jonkin uuden tavoitteensa läpi.

 

Ensimmäistä maailmansotaa edeltäneellä vuosikymmenellä maailman rikkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat mahtisuvut aiheuttivat bank-runeja ja paniikkeja Yhdysvalloissa luodakseen itsenäisen keskuspankin, Federal Reserven. Kolmekymmentäluvun Suuri lama oli myös täysin keinotekoinen, ja sitä käytettiin Toisen maailmansodan aikaansaamiseksi. Samat ylikansalliset pankithan tunnetusti rahoittivat kaikkia puolia siinä sodassa. Suuri lama oli myös keino varastaa velallisten kiinteistöt ja maa-alueet. Ehkä tämä vallan- ja varallisuudensiirto Yhdysvaltojen sisällä köyhiltä rikkaille oli laman oleellisin tarkoitus.

 

Myös 2008 kriisi oli keinotekoinen, ja täysin sama maailmanvaltaa tavoitteleva salaliitto, joka aiheutti paniikit 1900-luvun alussa, oli myös tämän kriisin takana. Tällä kertaa ryöstö tapahtui päivänvalossa ja kaikkien silmien edessä, kun veronmaksajien rahat siirrettiin pankeille bail-outtien muodossa. Mutta kaikki tämä on vain osa suurempaa suunnitelmaa. Ehkä keskitason pankkiiri saattaa olla mukana vain kahmiakseen itselleen kunnolla rahaa, mutta isot pomot kulissien takana ajattelevat koko ihmiskunnan mielen hallinnan tasolla.

 

Jatkuu seuraavassa osassa..

 

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/21-new-numbers-that-show-tha...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän mp2103 kuva
Markku Penttilä

Kiitos "uudelle" Paavolle kirjoitussarjastasi! Itse olen vanhempi pohdiskelija jo eläkkeellä, enkä jaksa tehdä tällaista oivallista tutkimustyötä. Mutta mielenkiinnolla odotan sitä kohtaa, kun tulet selvityksissäsi tämän rahapääoman suunnitelmaan tai salaliittoon Euroopan muokkaamiseksi uuteen uskoon. Siitä joku minulle kommentoi kun bloggasin järjettömästä maahanmuuttopolitiikasta aiemmin. En vaan kirjannut sitä ylös tai se voisi kyllä vielä löytyäkin kommenteista.
Oman maan asioista ja vedätyksestä on täällä somessa jo niin hyvin kirjoitettu, ettei siihen varmaan enää paljon lisättävää löydy. Joka tapauksessa asiat ovat niin kuralla, että toivoisi "vanhan" Paavon onnistuvan yrityksessään. Itse ainakin lähetin kannattajakortin hänelle.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Suosittelen lukemaan Mauno Koiviston muistelmakirjan "Historiantekijät". On puisevaa tekstiä, mutta kannattaa lukea.

Suomessa 1990-luvun lama tehtiin tarkoituksella, jotta maailman modernein ja demokraattisin valtiosääntö saatiin EY-mukautettua (lue länsimaalaistettua).

Länsimainen demokratia on lumedemokratiaa, jota kutsutaan edustukselliseksi demokratiaksi. Suomessa tämä on nähty siinä, että eduskuntavaalituloksesta ja hallituskokoonpanosta riippumatta sama meno jatkuu.

Länsimaalaisessa "edustuksellisessa" demokratiassa Suomen eduskunnasta tehtiin EY-asioiden keskustelukerho Tanskan mallin mukaisesti.

Tulen kertomaan Suomen ensimmäisen Valtiosääntökomitean (nimitettiin maaliskuussa 1989) tehtävän mietintöön kirjoitettuna.

Kerrottakoon lyhyesti, että kyseessä oli valtiosäännön (valtiopäiväjärjestyksen) muutos, jolla valtion alijäämäinen budjetti saatetiin voimaan yksinkertaisella enemmistöllä. Tämä oli EY:n vaatimus.

Alkuperäisen valtiosäännön mukaan alijäämäinen budjetti voitiin säätää yksinkertaisella enemmistöllä voimaan vain yhdeksi vuodeksi. Toisen alijäämäisen vuoden budjetin hyväksyminen vaati eduskunnan 2/3 enemmistön taakseen.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Demarit ovat tainneet ostaa "Historiantekijät"-kirjaa synttärilahjoiksi toisilleen - kirjahyllyyn pölyttymään.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Venäläinen demokratia on ohjattua demokratiaa.

Venäläisellä ja länsimaisella demokratialla ei ole mitään eroa. Molemmat pohjautuvat harvainvaltaan.

Alkuperäinen pohjoismainen demokratia- ja oikeusvaltiokäsite on sitä oikeudenmukaisuutta, johon olimme tottuneet.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Paavo Kurosen Uuden maailmanjärjestyksen aikaisemmat osat ovat näissä osoitteissa

http://paavokuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/21193...

http://paavokuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/21204...

Kannattaa tutustua!

Esa Ketola

Johtuuko liikkeiden sulkeminen siita, etta asiakkaat ostavat enenemassa maarin verkon kautta?

Paavo Kuronen

Uskoakseni äkillistä siirtymistä kivijalkakaupoista internettiin ei ole tapahtunut viimeisen vuoden aikana verrattuna sitä edellisiin. Myynti ylipäätään on laskenut ja talous romahtanut, ja tämä on tärkein syy näihin lähes samanaikaisesti tuleviin suuriin irtisanomisiin käytännössä kaikilla isoimmilla jälleenmyyjillä, mutta toki tämä on myös osa siirtymää kivijalkakaupoista internettiin.

Toimituksen poiminnat