Paavo Kuronen

Uusi Maailmanjärjestys on täällä - osa 4

Ymmärtääksemme Uutta Maailmanjärjestystä, meidän on mentävä suoraan lähteelle ja katsottava, mitä globaalia yhteiskuntaa ylhäältä käsin varallisuutensa ja valtansa avulla manipuloivat ”yhteiskunta-insinöörit”, tai ehkä parempi nimitys olisi ”pahuuden arkkitehdit”, ovat itse sanoneet suunnitelmastaan.

 

”Jotkut jopa uskovat, että me (Rockefellerit) olemme osallisia Yhdysvaltojen intressejä vastaan työskentelevässä salaliitossa. Minua ja perhettäni luonnehditaan 'internationalisteiksi', meidän sanotaan juonivan muiden kaltaistemme kanssa kaikkialla maailmassa rakentaaksemme yhtenäisemmän poliittisen ja taloudellisen järjestelmän – yhden maailman, jos niin haluat sanoa.

Jos tämä on syytös, niin minä olen syyllinen ja ylpeä siitä.” -David Rockefeller

 

Siinäs kuulitte, suoraan lähteeltä, suoraan hevosen suusta, miehen omista muistelmista. Tällaisten lausuntojen merkitystä ei missään nimessä pidä aliarvioida, kun ottaa huomioon, millaisen varallisuuden ja vaikutusvallan Rockefellerin suku kokosi viime vuosisadan vaihteessa öljymonopolillaan. Rockefellerit ovat monessa mukana, etenkin maailman tapahtumia kulissien takaa ohjailevissa salamyhkäisissä ja elitistisissä ajatushautomoissa. David Rockefeller itse perusti Länsi-Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Japanin yhteistyön tiivistämistä ajavan Trilateraalisen komission. Rockefeller-suvun säätiö on ollut mukana rahoittamassa USA:n ulkopolitiikkaa ohjailevaa Ulkomaansuhteiden Neuvostoa jo 30-luvulta lähtien, ja suvun edustajat ovat vakiovieraita liike-elämän ja valtiovallan yhdistävässä, ja siten määritelmällisesti fasistisessa Bilderberg-ryhmässä.

 

”Meillä on edessämme mahdollisuus takoa itsellemme ja tuleville sukupolville Uusi Maailmanjärjestys, maailma, jossa laillisuusperiaate, ei viidakon laki, hallitsee valtioiden käyttäytymistä. Kun onnistumme, ja me tulemme onnistumaan, meillä on oikea mahdollisuus tähän Uuteen Maailmanjärjestykseen, järjestykseen, jossa uskottava Yhdistyneet Kansakunnat voi käyttää rauhanturvaajarooliaan, täyttääkseen YK:n perustajien lupauksen ja vision.” - George H.W. Bush

 

Tämä oli vain yksi lukuisista kerroista, kun Yhdysvaltain presidenttinä vuosina 1989-1993 toiminut Bushin suvun patriarkka vaati Uuden Maailmanjärjestyksen synnyttämistä. Hauska sananparsi tuo ”uskottava YK”, kun ottaa huomioon, että tällä hetkellä YK:n ihmisoikeusneuvostoa johtaa ihmisoikeuksia törkeästi päivittäin rikkova, ISISin wahhabismi-ideologian kotimaa, saastaisen korruptoituneen Nato-Suomen hyvä asekauppakumppani, Saudi-Arabia.

 

YK on tosiaankin keskeisessä asemassa Uuden Maailmanjärjestyksen synnyttämisessä, ja sen suunnitelma maailman ihmispopulaation täydelliseksi kontrolloimiseksi on luettavissa niin sanotun Agenda 21:n, sekä viime syksynä julkaistun, päivitetyn Agenda 2030:n, rivien väleistä. Tässä lista Agenda 2030:n virallisista ja todellisista tavoitteista:

 

  1. Virallinen tavoite: Köyhyyden lopettaminen sen kaikissa muodoissa kaikkialla. Todellinen tavoite: keskitetty pankkijärjestelmä, jossa Kansainvälinen valuuttarahasto, Maailmanpankki ja keskuspankit kontrolloivat kaikkea rahaliikennettä, digitaalinen maailmanvaluutta ja käteisen kieltäminen.

  2. Virallinen tavoite: Nälänhädän lopettaminen kaikkialla, ruoansaannin turvaaminen, parempaa ravintoa, kestävää ruoantuotantoa. Todellinen tavoite: megakorporaatioiden, kuten Monsanton geneettisesti manipuloitujen ruokien tekeminen ainoaksi vaihtoehdoksi.

  3. Virallinen tavoite: Terveellisyyttä ja hyvinvointia kaiken ikäisille. Todellinen tavoite: eliitin sanelemat kalliit ja pakolliset massarokotukset, ruokaympyrä-suositusten täydellinen kontrolloiminen ja pakottaminen jne.

 

Näin voitaisiin toki jatkaa kaikkien 17 tavoitteen kohdalta, mutta ehkä ymmärrätte pointin. Jotkut sinisilmäiset hölmöt tietysti vielä kuvittelevat, että ylikansalliset hallitsijamme tahtovat meille vain hyvää, eivät he ikinä olisi noin petollisia ja pahantahtoisia. Ei, me tavalliset ihmiset emme olisi niin petollisia ja pahantahtoisia, maailmaamme hallitsevat psykopaatit ovat juurikin näin sairaita. Jos et usko, katso ympärillesi ja näe kaikki se väkivalta, valehtelu, rikollisuus ja petollisuus joka globaalissa yhteiskunnassa vallitsee.

 

Mutta, palataan kuitenkin George H.W. Bushiin, joka on ehkä eniten popularisoinut Uuden Maailmanjärjestyksen käsitettä. Kuka tämä presidentiksi noussut CIA:n entinen pomo oikeastaan on?

 

Jo George Herbert Walkerin isä Prescott oli mukana hämärissä pankkibisneksissä Wall Streetillä, politiikan ytimessä senaattorina, ja mikä mielenkiintoisinta, mukana okkultistisessa Skull&Bones salaseurassa Yalen eliitti-yliopistossa. Seuran jäsenyys on ilmeisesti jossain määrin periytyvää, sillä Prescottin poika George H.W, ja myöhemmin hänen poikansa George W liittyivät myös Pääkallon&Luiden seuraan omina opiskeluvuosinaan.

 

Uuden Maailmanjärjestyksen popularisoimisen lisäksi George H.W tunnetaan Persianlahden sodastaan, johon USA lähti mukaan todistetusti täysin valheellisin perustein. Maailmanlaajuiselta PR(opaganda)-jätiltä, Hill & Knowlton Strategiesilta tilattiin kampanja sodan myymiseksi amerikkalaisille.

 

Kuwaitin USA:n suurlähettilään tytär valmennettiin antamaan väärä tunteisiin vetoava todistus. Nayirah-niminen tyttö vuodatti kyyneleitä kameroiden edessä ja nyyhkytti, kuinka irakilaiset sotilaat olivat ottaneet vauvoja hengityslaitteista ja heittäneet sairaalan lattialle kuolemaan.

Myöhemmin koko homma paljastui ja kaikki tämä on täysin julkisesti tiedossa, mutta sota oli jo saatu aikaan ja tuhansia, epäsuorasti kymmeniä tuhansia viattomia siviiliuhreja murhattua. Hups!

 

Nyt tämän kansainvälisen propaganda-firman, Hill&Knowltonin Suomen osasto heiluttaa lippua ”valemedioiden” vastaisessa taistelussa. Kiva. Ympäri käydään, yhteen tullaan.

 

Jatkuu seuraavassa osassa...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Vastustatko ihan vilpittömästi ja tosissasi Yhdistyneitä kansakuntia, vai onko koko sarjasi vain pyytetön tapa antaa Jorma Jaakkolalle mahdollisuus keventää sydäntään?

Paavo Kuronen

Kyllä, vastustan vilpittömästi ja tosissani Yhdistyneitä kansakuntia.

Paavo Kuronen

Miksi en vastustaisi tällaista järjestöä, jonka ihmisoikeusneuvostoa johtaa rikollinen terroristi-monarkia? Miksi en vastustaisi tällaista järjestöä, joka on antanut Naton tappaa miljoonia viattomia siviilejä kaikissa näissä sodissa parin viime vuosikymmenen aikana? Miksi en vastustaisi tällaista turvonnutta byrokratiaa, joka haluaa määräillä kaikkia planeetan asukkaita? Tottakai vastustan sitä.

Ja mitä tämä Jorma Jaakolan dissauskin on? Hänhän on lähinnä paljastanut, että Mauno Koivisto oli CIA:n agentti ja maanpetturi. Maanpetos ei koskaan vanhene, Koivisto pitäisi saada linnaan rikoksistaan. Jaakolahan on sankari, kun yrittää levittää tätä tietoa.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

"During times of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act." (George Orwell) - Totuus ei pala tulessakaan!

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Paavo!

Koiviston toimintaan liittyy tietenkin myös maanpetos.

Se, josta olen kertonut on valtiopetos eli perustuslain laiton muuttaminen.

Käyttäjän harripihl kuva
Harri Pihl

Noh, tähänastinen on ollut semmoista alan perussettiä. Ja kun nykyisin pienpuolueetkin pistävät kampanjoissaan paremmaksi, niin mielestäni tässä kyllä kaivattaisiin kunnon särmää. Itse olen aina ollut x-files koulukunnann universaalien salaliittojen fani tyyliin David Icke eli siltä suunnalta sitä särmää löytyisi.

Muutoin olette selvästi lahjakas sanankäyttäjä mutta tällaiselle satunnaiselle lukijalle jää epäilys siitä kuinka tosissaan te oikeasti olette. Tässä suhteessa Jaakkola ja Icke ovat selvästi vakuuttavampia.

Paavo Kuronen

Hyvä pointti, tähänastinen on tosiaankin ollut pelkkää lämmittelyä ja kaniininkolo jatkuu vielä paljon paljon syvemmälle, kuten varmasti tiedät. Tavallaan olen pyrkinytkin sanomaan sellaisia perusasioita, jotka aiheeseen perehtyneet jo tietävät, mutta jotka myös kaikkien muiden pitäisi tietää.

Sinänsähän tilanne on todella absurdi. Tässäkin kirjoituksessa paljastin, että Persianlahden sodan aloittaneen kylmälle valehtelulle perustuneen propagandakampanjan takana ollut ylikansallinen firma on mukana kannattamassa tätä vaihtoehtomedian crackdownia, mutta ei tässä enää ole mitään räväkkää. Sodan aloittaneet sotarikolliset ovat edelleen vapaalla jalalla ja nauttivat rikkaista eläkepäivistä, mutta jostain syystä tämä ei ole minkäänlainen skandaali.

Joskus noin kymmenen vuotta sitten, kun ensimmäisen kerran sain tietää esimerkiksi näistä mediapimennossa pidetyistä eliitin kokoontumisista ja kulissien takaisista ajatushautomoista, olin aivan järkyttynyt. Ajattelin, että eihän tämä voi olla totta, tämähän on valtava skandaali, miten demokratia voi toimia, kun tällaista tapahtuu.. Jospa vain ihmiset tietäisivät, niin tämä loppuisi.

No, nyt käytännössä kaikki tieto on julkista, mutta ketään ei silti kiinnosta, koska kaikki orjat elävät samassa kollektiivisessa harhassa ja palvelevat kiltisti omistajiaan. Mutta, niinkuin yhdessä sarjan osassa sanoin, olen valmistautunut maratoniin, en sprinttiin, ja mitä pidemmälle tämä totalitaristinen juoni etenee sitä paremmmassa valossa nämäkin tekstit näyttäytyvät.

Minulle periaate on tärkein, ja jo se, että puhuu suoraan näistä asioista, oli se puhuminen sitten miten kuivaa, tai epämielenkiintoista tahansa, on tärkeää. Osittain siis tarkoituksella heitän tällaista perussettiä, jopa haen tällaista "arkkityyppisen dissidentin" roolia. Viestini on pelkistetyn yksinkertainen: Uusi Maailmanjärjestys, globaali totalitaristinen systeemi on jo täällä, meillä kansalaisilla ei ole enää poliittista vaikutusvaltaa, vallanpitäjät de facto eivät välitä ihmiskunnan parhaasta, mutta nyt pallo on meillä. Hyväksymmekö tämän vai puhummeko tätä vastaan? Eli tavallaan tässä kirjoitussarjassa on kyse symbolisesta eleestä enemmän kuin välitetystä informaatiosta.

On varmasti lukematon määrä ihmisiä, jotka tekevät paljon paremmin ja vakuuttavammin tätä samaa kuin minä, eli yrittävät varoittaa ja herättää ihmisiä, mutta ei tässä ole tärkeintä olla paras, tärkeintä on olla keskustelun oikealla puolella. Ja jos nyt ei ole aika olla dissidentti ja vastustaa yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuutta, niin sitten ei milloinkaan.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Juu, aina on aika vastustaa yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuutta, tsemppiä vaan. Hiukan askarruttaa tuo "meillä kansalaisilla ei ole e n ä ä poliittista vaikutusvaltaa" (harvennus minun). Arveletko tosiaan, että joskus ihmiskunnan historiassa sitä olisi ollut enemmän? No jaa, ehkä, ehkä, jos parin tuhannen vuoden takaisista Rooman kansalaisista lasketaan vain k a n s a l a i s e t.

Paavo Kuronen

Hyvä pointti, ehkä sitä ei koskaan ollutkaan, mutta enää ei ole edes illuusiota siitä.

Toimituksen poiminnat