Paavo Kuronen

Mitä on tehtävä? Osa 1

Jos halutaan ratkaista mikä tahansa ongelma, on kohdistettava energiaa tuon ongelman ratkaisemiseen. Energia on tietyn ajan aikana kohteeseen kohdistettua voimaa, E=FT. Tätä energiaa voidaan myös kutsua työksi, E=W. Jos siis haluamme saada aikaan positiivista muutosta yhteiskunnassa, tai sanotaan yleisesti, todellisuudessa, jos haluamme ratkaista ne vakavat ongelmat, jotka riivaavat maailmaamme, meidän täytyy tehdä työtä nimenomaan tätä tarkoitusta varten.

 

Jos energia on tiettynä aikana käytettyä voimaa, mitä on voima? Tässä kontekstissa voima on tietoista huomiota, tahdonvoimaa, jota kohdistetaan toivotun muutoksen aikaansaamiseksi todellisuudessa. Voima on vektorisuure, mikä tarkoittaa sitä, että keskittymisellämme, huomiollamme, tahdonvoimallamme, on aina suunta, sekä suuruus. Me yritämme siis muuttaa yhteiskuntaa, tai todellisuutta, tiettyyn suuntaan, ja pyrkimyksillämme on tietynsuuruinen intensiteetti, tietynsuuruinen vaikutus. Jos meillä on paljon valtaa, oli se sitten poliittista valtaa, taloudellista valtaa, tai mitä tahansa vaikutusvaltaa, se muutosvoima, joka meillä on kohdistettavissa todellisuuteen, on suuri, ja voimme saada aikaan merkittäviä muutoksia. Jos taas meillä ei ole valtaa, eikä resursseja, ovat mahdollisuutemme todellisuuden muuttamiseen vähäisemmät.

 

Meillä kaikilla on kuitenkin suunnatonta, vaikkakin uinuvaa potentiaalia, ja olemme vasta alkamassa kollektiivisesti ymmärtämään sitä mahtavaa valtaa, joka meillä on ihmiskuntana tällä planeetalla. Kykymme toteuttaa toivomiamme uusia todellisuuksia teknologian ja tiedon avulla kasvaa koko ajan. Valitettavasti joukossamme on niitä, jotka haluavat keskittää valtaa itselleen, ja samalla tehdä suurista kansanjoukoista voimattomia vaikuttamaan historiallisen muutoksen suuntaan. He tukahduttavat meidän mahdollisuuksiamme.

 

He ovat ne teknokraatit, ne pimeät okkultistit, finanssioligarkit, mahtisuvut, globalistit, ne tämän maailman pimeyden hallitsijat, jotka ovat objektiivisesti puhuen alistaneet meidät vastentahtoiseen velkaorjuuteen valtionvelan kautta. Tämä on se globaali mafia, se globaali varjohallitus, se ”Illuminati”, tämä on se voima ”Uuden maailmanjärjestyksen” takana, miksi haluatkaan heitä kutsua. He pyrkivät tukahduttamaan meidän potentiaalimme ja pitämään meidät tässä ”kauko-ohjatun orjuuden” tilassa, mutta me pyrimme vapauttamaan ja voimaannuttamaan koko ihmiskunnan, kaikki kansat maan päällä, nykyisten hallitsijoiden vallan ja kontrollin kustannuksella.

 

Mutta, miten meidän rajallisilla resursseillamme, rajoitetussa ja vaikeassa tilanteessamme, ollessamme käytännössä globaalin valtapyramidin pohjalla, ilman minkäänlaista vaikutusvaltaa, tai statusta järjestelmässä, miten voimme optimaalisella, tehokkaimmalla mahdollisella tavalla käyttää ne vähäiset resurssit, joita meillä on, positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi todellisuudessa? Tämä on se ongelma, joka meidän täytyy ratkaista.

 

Valta, tämän teorian, tai ajatusjärjestelmän kontekstissa, on siis käytettävissä olevaa energiaa, halutun muutoksen aikaansaamiseksi potentiaalisesti kohdistettavissa olevaa voimaa. Meillä ei ole välttämättä paljoa rahaa, tai resursseja, tai statusta järjestelmässä, mutta mitä meillä on, siis ainakin joillain meistä, on tietoa. Ja tieto on valtaa. Ja mitä enemmän me jaamme tietoa toistemme kanssa, sitä enemmän valtaa meillä, tavallisilla kansalaisilla on. Tämän takia ne, jotka pyrkivät kontrolloimaan meitä, piilottavat meiltä tietoa, ja toimivat salassa: luodakseen valtadifferentiaalin ihmiskunnan enemmistön, ja heidän itsensä välille.

 

Kuitenkin nyt, internetin aikakaudella, tuo piilotettu tieto ei voi enää pysyä piilossa. Tietoa on alkanut jo vuotaa merkittäviä määriä järjestelmän rakosista. Tämä on tapahtunut kohtalaisen näkyvästi ja eksplisiittisesti Julian Assangen, Edward Snowdenin, Bradley Manningin ja lukuisten muiden whistleblowereiden ja informaatio-aktivistien muodossa, mutta ennenkaikkea myös yleisesti tiedon lisääntymisenä ja ajatusten leviämisenä internetin välityksellä. Jatkuvasti enemmän ja enemmän ihmisiä tajuaa, että maailmassamme vallitsee informaatio-apartheid. Sisäpiiri toimii salassa ja solmii salaisia kauppasopimuksia kansoja konsultoimatta, meitä ja mielipiteitämme manipuloidaan ja kontrolloidaan massamedian avulla. Tavallisen ihmisen ei haluta ymmärtävän, miten valta toimii, ja kenellä valta oikeastaan on.

 

Joten, optimaalinen, ja ainoa tapa vapauttaa tämän maailman ihmiset, ja maksimoida positiivinen yhteiskunnallinen muutos, sekä vapauden, oikeudenmukaisuuden, hyvinvoinnin ja kukoistuksen määrä maailmassa, on tiedon kautta, eli dia gnosis. Meidän on suoritettava diagnoosi tilanteesta, analysoitava ongelmaa, diagnosoitava se kollektiivinen mielisairaus, joka tätä maailmaa vaivaa, jos haluamme ratkaista ongelman ja parantaa taudin. Meidän on mentävä ongelman ytimeen, löydettävä ongelmien juurisyyt, jos haluamme oikeasti parantaa potilaan, emmekä vain hoitaa oireita.

 

”Jos rauta on tylsä, ja terää ei teroiteta, pitää käyttää enemmän voimaa, mutta viisaudella on kannattavaa ohjata.” Salomon sananlasku sanoo. Meidän on siis ymmärrettävä, että vaikka meillä onkin käytössämme vain pieni määrä energiaa, rahaa, resursseja, se ei tarkoita, ettemmekö voisi saada aikaan suurta muutosta kokonaisjärjestelmässä.

 

Kuvitelkaa suuri pato. Tämä pato on eliitin rakentama järjestelmä. Se pidättelee valtavia vesimassoja, jotka symboloivat ihmiskunnan todellista potentiaalia hyvyyteen. Nyt, pieniä halkeamia on alkanut ilmestyä patoon, tietoa pääsee ulos, ihmiset ovat heräämässä ja eliitti on paniikissa. Joten, tässä vaiheessa, kuka tahansa Matti Meikäläinen voi kävellä padolle, mukanaan pieni vasara ja piikkitaltta, hän voi analysoida tilanteen, paikantaa heikon kohdan padossa, asettaa piikkitaltan huolellisesti oikeaan kohtaan, oikeassa kulmassa, ja antaa vasaralla muutaman pienen napautuksen, voimaa ei tarvitse juurikaan käyttää. Halkeamat alkavat levitä pikkuhiljaa, ja pian, koko pato murtuu ja valtavat vesimassat vyöryvät vapauteen. Koko ihmiskunta vapautuu, pimeä lumous haihtuu, suomut putoilevat silmiltä, kahleet rikkoutuvat ja putoilevat maahan.

 

Tämä on mahdollista. Me tiedämme, että monimutkaisissa, komplekseissa ja kaoottisissa järjestelmissä pienikin muutos alkutekijöissä voi saada aikaan suuren ketjureaktion. Perhosen siivenisku voi synnyttää pyörremyrskyn. Näin meidän pitää ajatella, ja näin meidän pitää toimia.

 

Tämän kirjoitussarjan tulevissa osissa käsittelen yksityiskohtaisesti tätä muutosta, selitän, miten se voidaan saada aikaan ja mitä aion itse tehdä sen aikaansaamiseksi. Yksi merkittävä askel on historiallisen tapahtuman järjestäminen Tohmajärven Toimistotalolla, Minimotel & Apartementos majoitusliikkeen tiloissa. Nämä Venäjän vastaiset talouspakotteet, jotka vain lisäävät Putinin hallinnon suosiota, mutta vahingoittavat niin tavallisia viattomia suomalaisia, kuin tavallisia viattomia venäläisiäkin, ovat käytännössä tuhonneet tämän majoitusliikkeen toiminnan. Siksi olenkin pitkällisen harkinnan jälkeen keskeyttänyt opintoni Jyväskylän yliopistossa ja muuttanut tänne Tohmajärvelle ratkaistakseni ongelman, kehittääkseni käyttöä tyhjillään oleville tiloille, pelastaakseni liikekumppanieni ja vuokralaisteni liiketoiminnan, sekä ennen kaikkea oman taloudellisen tilanteeni, mutta myös palauttaakseni Suomen itsenäisyyden, ja tuodakseni rauhan ja vapauden maan päälle. Etkö usko, että voin onnistua? Kohtapahan näet. Olen vasta aloittamassa. En tule koskaan luovuttamaan, en tule koskaan antamaan tuumaakaan periksi, en tule koskaan antautumaan, vaan tulen taistelemaan lopulliseen voittoon asti! Etsin yhteistyökumppaneita, poliittisia liittolaisia, aateveljiä ja siskoja, seikkailunhaluisia idealisteja, oikeita miehiä ja naisia, nuoria ja vanhoja, jotka ovat kyllästyneet tähän vallitsevaan saastaiseen korruptioon ja totalitarismiin, ja haluavat muutosta. Tapahtuma järjestetään näillä näkymin joulukuun 17. päivä, mutta päivämäärä voi vielä muuttua. Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/328139994219129/

Yhteydenotot facebookissa, tai sähköpostilla osoitteeseen paavokuronen@hotmail.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Hyvä kirjoitus, viimeisessä kappaleessa on jo harvinainen tekemisen meininki. Siinä suunnitelluille asioille toivon menestystä.

Ainoa mikä hiukan epäilyttää on että alkuosa kirjoituksestasi oli aloittelevan poliitikon saarnaa. Näillä palstoilla sitä on riittävästi:)

Paavo Kuronen

No en nyt tiedä saarnaa, toki siinä alussa ikäänkuin "latelen" periaatteita, mutta tulen rakentamaan näiden "poliittisten aksioomien" päälle tulevissa kirjoituksissa. Kiitos joka tapauksessa positiivisesta palautteesta.

Paavo Kuronen

Juu, nämä esittämäni "fysikaaliset" kaavat eivät ole fysiikan kannalta tarkkoja, voisi sanoa, että kyse on allegoriasta, mutta toisaalta tällainen "yhteiskunnallinen vaikuttaminen" perustuu välttämättä energiaan, niinkuin kaikki prosessit...

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Jo vain, kunhan ei ole liian impulsiivista.

Käyttäjän harripihl kuva
Harri Pihl

Saattaisi olla parempi tehdä ne opinnot loppuun, eivät nuo salaliittoteoriat maailmallakaan mikään miljardibisnes ole, pikemminkin miljoonaluokassa. Kyllä niillä isoilla markkinoilla elää kun on kohderyhmälle sopivaa settiä; Alex Joneshan löysi oivan markkinaraon näistä USA:n vaaleista ja hänen settinsä näyttää uppoavan hyvin tuonne äärioikeistoon.

Mutta mutta, se mitä tähän asti olen nähnyt teiltä on aivan alan perusettiä vailla mitään omaa näkemystä vaikka kielen käyttönne onkin hyvällä tasolla. Tällä hetkellä kaikenmaailman Putkoset räjähtävine lepakoineen ja Donetskin kansantasavaltoineen täyttävät pienet markkinat eivätkä nämä edes elä tällä toiminnalla vaan varsinainen tulo tulee muualta. Loppupeleissä aika harva on pystynyt Suomessa eättämään itsensä näillä markkinoilla, äkkipäätään tulee mieleen Juhan af Grann ja voisihan ehkä Vennamoitakin pitää samoilla markkinoilla toimineina. Täällä usarissakin riittää jos jonkinlaista yrittäjää...

Paavo Kuronen

Tässä on kyse periaatteesta. Ovatko salaliittoteoriat tosia vai eivät? Jos ovat, kyse on äärimmäisen tärkeästä asiasta, ja totuus tulee lopulta julki. Jos eivät, asiasta pitäisi silti välittömästi saada aikaan avoin keskustelu, jotta minä ja miljoonat kaltaiseni ihmiset emme käyttäisi enempää aikaa tähän "turhuuteen". No, luonnollisesti todistusaineisto salaliittoteorioiden puolesta on mittava, ei edes tarvitse mennä spekulaation puolelle vaan jo tunnustetut faktat riittävät. Järjestelmän mädäntyneisyys on itsestäänselvä asia, vallanpitäjien psykopaattisuus samoin.

Tässä on kyse tieteestä, historiasta, ihmiskunnan tulevaisuudesta, moraalisesta velvollisuudesta. Miten voisin kaiken tämän salatun tietävänä lopettaa näistä aiheista puhumisen? Ei, päinvastoin minun on kasvatettava toimintaani, minun on pakko luoda organisaatio, levittää informaatiota kymmeniä kertoja tehokkaammin kuin jonkin yksittäisen blogin avulla. Minun on luotava useita nettisivuja, vaihtoehtomedioita, youtube-kanavia, painettava julisteita, tehtävä kaikkeni tietoisuuden kehittymiseksi oikeaan suuntaan. Olen tarkoituksella kirjoittanut hyvin geneerisesti, asioita, joita kuka tahansa voisi sanoa, mutta joita silti sanotaan liian vähän. Jos esimerkiksi kaikki ihmiset, jotka ajattelevat samansuuntaisesti, puhuisivat, yrittäisivät levittäisivät näitä ajatuksia, sillä olisi valtava vaikutus. Ja kuten kaikessa vaikuttamisessa toisto on tietysti tärkeintä. Ihmisten on kuultava sama viesti satoja kertoja, ennenkuin he alkavat edes harkita sitä.

Mitä tulee puheeseen bisneksestä ja markkinoista, niin tämä on aivan väärä ajattelutapa. Tässähän on kyse todellisuuden positiivisesta muuttamisesta, osallistumisesta yhteiskunnan toimintaan, sen kehittymiseen. Kuinka paljon korruptiota, epäoikeudenmukaisuutta, psykopaattisia vallanpitäjiä meidän pitäisi suvaita? Ei yhtään. Se kaikki pitää paljastaa, kaikki valheelliset narratiivit on tuhottava. En tarvitse paljoa elääkseni, enkä ole kiinnostunut oman varallisuuteni kasvattamisesta vaan totuuden leviämisestä.

Alex Jones on ehdottomasti ollut pioneeri tällä saralla, ja hänen mallinsa myydä tuotteita informaatiosodan rahoittamiseksi on mielestäni hyvä, sillä jotenkinhan tätä liikettä on rahoitettava ja rehellinen yritystoiminta on siihen hyvä keino. Loppujen lopuksi Alex Jonesia voi kuitenkin pitää myös kontrolloituna oppositiona, ja nythän hän on tosiaan ruvennut käytännössä mainstream-Republikaaniksi tämän Trump-ilmiön myötä. Sekä hänen toiminnassaan, että hänen ideologiassaan on siis mielestäni paljon parannettavaa, mutta hänen operaationsa menestystä voi pitää positiivisena indikaattorina siitä, mikä on mahdollista.

Mutta olen todellakin vasta aloittamassa tätä projektia, tätä työtä ei mitata vuosissa vaan vuosikymmenissä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kirjoitat selkeästi että sinulla on totuus hallussa:

"Miten voisin kaiken tämän salatun tietävänä lopettaa näistä aiheista puhumisen? Ei, päinvastoin minun on kasvatettava toimintaani, minun on pakko luoda organisaatio, levittää informaatiota kymmeniä kertoja tehokkaammin kuin jonkin yksittäisen blogin avulla. Minun on luotava useita nettisivuja, vaihtoehtomedioita, youtube-kanavia, painettava julisteita, tehtävä kaikkeni tietoisuuden kehittymiseksi oikeaan suuntaan..."

Olisi mielenkiinoits kuulla, mistä olet kaiken tuon salatun tiedon saanut ja mistä olet saanut todisteet että se on oikeaa tietoa?

Paavo Kuronen

Vuosien pakkomielteinen tutkimus pääasiassa internetissä yhdistettynä tieteelliseen metodiin, loogiseen päättelyyn, pisteiden ja todistusaineiston yhdistelyyn, testaamiseen.

Hyvin paljon on löydettävissä virallisista lähteistä, CIA:n vuosikymmeniä salaisten operaatioiden jälkeen julkaisemista asiakirjoista, okkultistien omasta kirjallisuudesta, aiheen tutkimiseen elämänsä käyttäneiden tutkijoiden luennoista ja niin edelleen. Oikeastaan etenkin tällaisissa aiheissa on kahlattava läpi paljon kyseenalaista materiaalia, ja opittava erottamaan spekulaatio ja mielikuvitus kovista faktoista.

En tietenkään väitä omaavani koko totuutta, eikä mikään yritys antaa jonkinlaista täydellistä maailmanselitystä voi koskaan olla täysin kattava, mutta saatavissa olevan todistusaineiston pohjalta todistettavissa olevia salaliittoteorioita on silti merkittävä määrä. Ja jos puhutaan esimerkiksi psykopaattien yliedustuksesta poliittisen ja taloudellisen vallan huippuasemissa, tämähän on valtavirtatieteenkin tunnustama fakta. Samoin okkultististen salaseurojen vaikutus historiassa ei sinänsä ole salaisuus, mutta harva suorittaa systemaattisen tutkimuksen ja katsoo, missä kaikissa merkittävissä historiallisissa tapahtumissa on ollut okkultististen salaseurojen jäseniä tärkeissä rooleissa.

Loppujen lopuksi intuitio on johdattanut minut tähän tietoon, sen pohjalta olen muodostanut hypoteeseja, joiden lähtökohtana on ollut vainoharhaisuutta lähentyvä epäluottamus vallanpitäjiin ja virallisiin narratiiveihin, ja sitten kun olen etsinyt todistusaineistoa näiden hypoteesien tueksi, sitä on löytynyt. Virallisia asiakirjoja, maailman huippuvaikuttajien tunnustettuja jäsenyyksiä näissä salaseuroissa, paljastavia lainauksia, tunnustuksia, epäjohdonmukaisuuksia virallisissa tarinoissa, rikollisuutta, mystisiä katoamisia ja whistleblowereiden kuolemia epämääräisissä olosuhteissa jne jne.

Toimituksen poiminnat